Caravanstalling - Aalsmeer Stalling Vouwwagenstalling - Aalsmeer Stalling

Winterstalling

Botenstalling / Winterstalling Bent u op zoek naar een goede botenstalling / winterstalling voor uw boot of sloep op trailer, centraal gelegen voor de regio Aalsmeer, Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Maar ook voor de omgeving Den Haag, Leiden, Vinkenveen en Alphen aan den Rijn is onze botenstalling / winterstalling prima te bereiken.

Onze botenstalling / winterstalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen en heeft een betonnen vloer en klimaatbeheersing. Buiten de winterstalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht. Daarnaast kunt u bij onze botenstalling / winterstalling terecht voor een servicebeurt, winterklaar maken of te water laten. Samengevat bieden wij het totaalpakket voor een gunstig tarief.

U kunt bij onze botenstalling / winterstalling terecht met boten tot 15 mtr lengte, 4 mtr breedte en een hoogte van maximaal 4 mtr. maar uitsluitend op een trailer.

Als u uw boot of sloep op trailer uit de botenstalling / winterstalling op wilt halen dient u dit twee dagen van te voren aan te geven. Dit kan via de website, maar u kunt hiervoor ook bellen of mailen. Uw boot of sloep op trailer staat voor u klaar op de tijd dat u wenst. We kunnen in overleg zelfs uw boot op trailer naar de haven brengen. Bij onze winterstalling kunt u onbeperkt de boot ophalen en terugbrengen. We zorgen ervoor dat de banden van de trailer de juiste spanning hebben als deze uit de botenstalling / winterstalling wordt opgehaald.

Jaarstalling: Als u voor een jaarstalling kiest, bent u niet aan tijden gebonden en maakt het niet uit als uw boot wat langer in de bootstalling / winterstalling blijft staan als bijvoorbeeld het weer nog niet zo lekker is. Tevens kunt u tijdens de zomerperiode, als uw boot in de haven ligt, de lege trailer weer bij ons terug brengen. Met deze jaarplaats bent u elk jaar verzekerd van een plaatsje in de botenstalling / winterstalling en is maar iets duurder dan alleen winterstalling.

Winterstalling: Alleen winterstalling behoord ook tot de mogelijkheden. Bij het stallen voor een half jaar kunnen wij u echter niet garanderen dat u het daarop volgende jaar standaard een plaats heeft, u zult dit opnieuw moeten aanvragen Om de conditie van de accu in orde te houden hebben wij ook een accu onderhoud/oplaad service. Indien nodig leveren en monteren wij ook een nieuwe accu voor u.

Zelf werkzaamheden aan de boot uitvoeren is bij ons uit veilgheidsoverwegingen niet mogelijk.

Winterklaar maken: Wat gebeurt er bij het winterklaar maken van uw boot: - Conserveren van motor en tank - Het restwater vervangen voor anti vries. - Inspectie anode en V-snaar/ multisnaar. - Aftappen drinkwatersysteem/ douche

Service beurt: Ook voor een servicebeurt kunt u bij ons terecht Wat gebeurt er bij een servicebeurt: - Vernieuwen van smeermiddelen in staart en motor. - Vervangen van brandstoffilter(s) en oliefilter. - Vervangen van bougies ( indien nodig) - Inspectie motor op lekkage, loszittende delen etc. - Controle van onsteking ( oudere modellen ) Optioneel is Engine Alignement, en controle impeller

Te water laten: Ook beschikken wij over een mogelijkheid om u boot te water te laten middels een kraan. Deze kraan staat op ongeveer 2 km afstand van de botenstalling / winterstalling en staat aan een verbinding met de Ringvaart en westeinderplas.

Uiteraard bent u niet alleen voor uw boot of sloep in onze botenstalling / winterstalling aan het juiste adres maar is ook uw auto, caravan of camper bij ons in goede handen. Voor meer informatie over onze bootstalling kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen via info@aalsmeerstalling.nl of u kunt bellen naar 06 1350 8211 of 06 2257 0519

Aalsmeer Stalling

Bent u op zoek naar een goede stalling, centraal gelegen voor de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Maar ook voor de omgeving Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn is onze stalling prima te bereiken.

Onze stalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen en heeft een betonnen vloer en klimaatbeheersing. Buiten de stalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.

U kunt bij ons terecht voor o.a. overdekte caravanstalling, winterstalling - botenstalling, vouwwagenstalling, autostalling, camperstalling, etc. Meer informatieWij zijn aangesloten bij topstallingen.nl. Alleen de beste stallingen van Nederland voldoen aan de strenge toelatingscriteria van topstallingen. Hét bewijs dat u met een topstalling te maken heeft!Tevens zijn wij aangesloten bij de Bovag. Het Bovag keurmerk staat garant voor hoge kwaliteit en garantie!