Caravan Stalling

Caravan Stalling
De moderne caravanstalling met werkplaats is grotendeels ingericht voor caravans & vouwwagens. Buiten hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.

U kunt voor het totaal-pakket op caravan/kampeer gebied bij ons terecht.
Of het nu gaat om de tweejaarlijkse onderhoudsbeurt, het monteren van accessoires, wassen/waxen, schade afhandeling, etc.
Niets is ons te gek en alles is bespreekbaar.
We brengen zelfs de caravan van onze caravanstalling naar de camping als u dit wenst.

Het ophalen dient u minimaal 2 werkdagen van te voren op te geven.
Dit kunt u het beste doen via het veldje ophalen op onze website, maar als u dit lastig vind kunt u natuurlijk ook gewoon even mailen of bellen.

Het terug brengen naar de caravanstalling, kunt u binnen de openingstijden doen zonder afspraak. U dient gasflessen te verwijderen en accu los te koppelen als de caravan weer naar de stalling komt.

U kunt onbeperkt de caravan ophalen en terugbrengen.

Speciaal voor klanten die bijvoorbeeld in een appartement wonen en de caravan thuis niet voor de deur kunnen zetten, hebben wij speciale plaatsen op ons beveiligd parkeerterrein met water en stroom zodat deze klanten bij ons vandaan kunnen vertrekken richting hun vakantie bestemming

Wij zorgen er altijd voor dat uw banden op de juiste spanning staan en uw caravan is afgespoeld met regen water (in regenwater zit geen kalk).
U krijgt uw caravan dus net zo schoon en verzorgt mee als dat u hem heeft afgeleverd!

Tegen betaling kunt u tevens gebruik maken van onze was/wax service, accu oplaadservice, stikstofbanden service en haal/wegbreng service enz.

Onbezorgd vakantieplezier?
In onze werkplaats kunt u o.a. terecht voor de tweejaarlijkse Bovag caravan en vouwwagen onderhoudsbeurt, diverse keuringen en het monteren van luxe voorzieningen.
De tweejaarlijkse onderhoudsbeurt is in principe niet verplicht, echter staat er in de meeste verzekeringpolissen vermeld dat u uw caravan eens in de tweejaar dient te laten onderhouden bij een erkend bedrijf, en er in geval van schade dat te wijten is aan achterstallig onderhoud, er niet word uitgekeerd.

Wel zo verstandig om uw caravan of vouwwagen netjes te laten onderhouden.

Het beste kunt u ons de opdracht voor de onderhoudsbeurt opgeven als u de caravan voor de laatste keer van het jaar terug brengt naar de caravanstalling.
Wij zullen u dan vragen wanneer de caravan uiterlijk klaar moet zijn voor het volgende vakantie seizoen.
Aan de hand van die informatie maken wij een planning. Caravans die vroeg weg gaan doen we vroeg, en die laat weg gaan wat later.
Het kan dus voorkomen dat u na uw vakantie in augustus en beurtje afspreekt voor het volgende jaar in augustus, geen probleem wij houden dit allemaal netjes voor u bij in de computer.

U kunt ook hier uw werkplaats opdracht invullen.

Natuurlijk bent u vrij om uw caravan te laten onderhouden waar u dit wenst. Het is niet vanzelf sprekend dat als u uw caravan bij ons in de stalling staat, dat u ook uw caravan door ons moet laten onderhouden, echter delen wij de mening: Wie ons wat gunt, gunnen wij ook wat! En zal dan ook in uw voordeel werken!

Fulltime zijn wij bezig met ons vak waarin service en professionaliteit voorop staat.

Eigenschappen van onze caravanstalling:

- Beveiligd middels o.a. alarm installatie, permanente camera toezicht en toegangs hek.
- Dubbelwandige isolatie beplating op het dak.
- Een betonnen gecoate vloer.
- Klimaatbeheersing middels klimaat computer.
- Geen last van stof en geen glazen dak.
- Eigen werkplaats met gecertificeerd personeel.
- Werkplaats aangesloten bij de Bovag
- Erkent Pack keuringstation.
- Gecertificeerd Tyron montage bedrijf.

Wij zijn aangesloten bij de Bovag en werken volgens hun normen.
Het Bovag keurmerk staat garant voor kwaliteit en garantie!

Aalsmeer Stalling

Bent u op zoek naar een goede stalling, centraal gelegen voor de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Maar ook voor de omgeving Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn is onze stalling prima te bereiken.

Onze stalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen en heeft een betonnen vloer en klimaatbeheersing. Buiten de stalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.

U kunt bij ons terecht voor o.a. overdekte caravanstalling, winterstalling - botenstalling, vouwwagenstalling, autostalling, camperstalling, etc. Meer informatieWij zijn aangesloten bij topstallingen.nl. Alleen de beste stallingen van Nederland voldoen aan de strenge toelatingscriteria van topstallingen. Hét bewijs dat u met een topstalling te maken heeft!Tevens zijn wij aangesloten bij de Bovag. Het Bovag keurmerk staat garant voor hoge kwaliteit en garantie!