Vouwwagenstalling

Vouwwagenstalling / Bagagewagenstalling
Bent u op zoek naar een goede vouwwagenstalling in de buurt van Aalsmeer, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Onze vouwwagenstalling  bevindt zich in mooie moderne loodsen met een goede vloer en klimaatbeheersing. Buiten de vouwwagenstalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van uw vouwwagen. U kunt bij ons terecht voor de tweejaarlijkse onderhoudsbeurt het monteren van accessoires en schadeafhandeling. Kortom, het hele totaalpakket kunt u bij ons vinden!

Het ophalen dient u minimaal 2 werkdagen van te voren op te geven.
Dit kunt u het beste doen via het veldje ophalen op onze website, maar u kan natuurlijk ook gewoon even mailen of bellen.

Het terug brengen naar de stalling, kunt u binnen de openingstijden doen zonder afspraak. U dient gasflessen te verwijderen en accu's los te koppelen als de caravan weer naar de stalling komt.

U kunt onbeperkt de vouwwagen ophalen en terugbrengen.

Wij zorgen er altijd voor dat uw banden op de juiste spanning staan en uw vouwwagen is afgespoeld met regen water (in regenwater zit geen kalk).
U krijgt uw vouwwagen dus net zo schoon en verzorgt mee als dat u hem heeft afgeleverd!

Onbezorgd vakantieplezier?
In onze werkplaats kunt u o.a. terecht voor de tweejaarlijkse Bovag caravan en vouwwagen onderhoudsbeurt, diverse keuringen en het monteren van luxe voorzieningen.
De tweejaarlijkse onderhoudsbeurt is in principe niet verplicht, echter staat er in de meeste verzekeringpolissen vermeld dat u uw caravan eens in de tweejaar dient te laten onderhouden bij een erkend bedrijf, en er in geval van schade dat te wijten is aan achterstallig onderhoud, er niet word uitgekeerd.

Wel zo verstandig om uw caravan of vouwwagen netjes te laten onderhouden.

U kunt ook hier uw werkplaats opdracht invullen.

Natuurlijk bent u vrij om uw vouwwagen te laten onderhouden waar u dit wenst. Het is niet vanzelf sprekend dat als u uw vouwwagen bij ons in de stalling staat, dat u ook uw caravan door ons moet laten onderhouden, echter delen wij de mening: Wie ons wat gunt, gunnen wij ook wat! En zal dan ook in uw voordeel werken!

Fulltime zijn wij bezig met ons vak waarin service en professionaliteit voorop staat.

Wij zijn aangesloten bij de Bovag en werken volgens hun normen.
Het Bovag keurmerk staat garant voor kwaliteit en garantie!

Aalsmeer Stalling

Bent u op zoek naar een goede stalling, centraal gelegen voor de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Maar ook voor de omgeving Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn is onze stalling prima te bereiken.

Onze stalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen en heeft een betonnen vloer en klimaatbeheersing. Buiten de stalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.

U kunt bij ons terecht voor o.a. overdekte caravanstalling, winterstalling - botenstalling, vouwwagenstalling, autostalling, camperstalling, etc. Meer informatieWij zijn aangesloten bij topstallingen.nl. Alleen de beste stallingen van Nederland voldoen aan de strenge toelatingscriteria van topstallingen. Hét bewijs dat u met een topstalling te maken heeft!Tevens zijn wij aangesloten bij de Bovag. Het Bovag keurmerk staat garant voor hoge kwaliteit en garantie!