ASREVISIE

ASRUBBERS VERNIEUWEN / ASREVISIE

Wanneer is een as aan asrevisie toe en dienen de asrubbers vervangen te worden?

– Te zware belasting
– Rijden door gat in de weg of obstakel
– Te oude en verharde asrubbers

Een as van een caravan kan aan asrevisie toe zijn. Dit kan noodzakelijk zijn omdat de asrubbers in een rubbergeveerde as na verloop van tijd verdrogen en hard worden. Maar een as kan ook getordeerd raken, door bijvoorbeeld een kuil of put in de weg, een stoot tegen een stoeprand of het binnenste gedeelte van een rotonde. Of door simpelweg te vaak met een te zwaar beladen caravan op pad te gaan.

De as, asrubbers van uw caravan zakt dan door. Hierdoor verminderd de vering/veerweg en ieder kuiltje of hobbeltje bonkt door op het chassis, de opbouw en het interieur met als gevolg scheuren. Veelal bekend zijn de scheurtjes in de hoeken van de deuropening, en het keukenblokje dat los staat. Maar ook het chassis kan gaan scheuren. Het is dan ook belangrijk om tijdig een asrevisie te laten uitvoeren en de asrubbers te laten vervangen. Tijdens de tweejaarlijks onderhoudskeuring vindt de controle van de asrubbers plaats.

Aalsmeer Stalling & Onderhoud is gespecialiseerd in het vervangen van asrubbers en de asrevisie. Veel collega bedrijven laten inmiddels de asrubbers en asrevisie door ons uitvoeren. Vakkundig personeel vervangt de asrubbers met speciaal voor dat doel ontworpen apparatuur en gereedschap

vul nu uw werkplaatsopdracht in

Direct stallingsplaats reserveren

Direct uw voertuig stallen? Klik op onderstaande knop en reserveer uw plaats.

Reserveer direct een stallingsplaats

Ophalen

Wilt u uw voertuig ophalen? Klik op onderstaande knop.

naar ophaalaanvraag