WIJ HELPEN U GRAAG

Schade

Caravan schade is altijd erg vervelend en brengt veel regelwerk met zich mee. Als het u toch overkomt helpen wij u graag en kunnen wij de gehele schade afhandeling van melding tot betaling voor u uit handen nemen.

lees meer over caravanschade

SCHADE, WAT NU?

Iedere schade is uniek en door het gebruik van nieuwe materialen in moderne caravans vraagt ook iedere schade om een eigen behandelmethode. Caravan wanden kunnen zijn uitgevoerd met een vlakke en geprofileerde wand maar tegenwoordig wordt er ook steeds meer kunststof in de caravans toegepast. Wij beheersen dit soort werk en hebben goed opgeleide schadespecialisten in huis die werken met de modernste technieken onder de vlag van Bovag. Zo bent u verzekerd dat uw caravan of camper goed gerepareerd wordt onder garantie van 4 tot 10 jaar!

Verzekeringsmaatschappijen
Sommige verzekeringsmaatschappijen sturen hun klanten naar schadeherstel bedrijven waar zij prijsafspraken mee hebben. U bent ten alle tijden vrij om naar het schadeherstelbedrijf te gaan van uw keuze, u bepaalt altijd zelf waar u uw caravan of camper wilt laten repareren! Wij bieden exact dezelfde voorwaarden als het schadebedrijf van uw verzekeringsmaatschappij, ongeacht bij welke maatschappij u verzekerd bent.

Transport service
Bent u niet in de gelegenheid om uw caravan of camper te brengen? Geen probleem, wij beschikken over een eigen transsport service en in een straal van 20 km halen wij kosteloos uw caravan op en brengen hem ook weer keurig gerepareerd bij u thuis of de stalling terug. Wel zo gemakkelijk!

Moderne technieken
Moderne technieken zoals bijvoorbeeld Caravan Repair maken het mogelijk dat kleinere schades onzichtbaar worden hersteld. Er wordt een mal gemaakt die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. Deze mal wordt vacuüm gezogen en behandeld met behulp van speciaal ontwikkelde apparatuur. Als laatste wordt de schadeplek gespoten. Het resultaat ziet er perfect uit zonder kleurverschil. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is hierdoor niet meer nodig en het resultaat is perfect. De kans op lekkages is uitgesloten.

Grote schades
Als de schade te groot is voor herstel middels een Spot Repair, worden alle beschadigde delen vervangen incl. het plaatdeel. Uiteraard kunt u er vanuit gaan dat er zoveel als mogelijk originele onderdelen worden gebruikt. Omdat een caravan verzekering eigenlijk altijd een all risk verzekering is kunt u het beste een beschadiging of deuk laten repareren. De kosten van het eigen risico staan niet in verhouding met de waarde vermindering van uw caravan die met een beschadiging ter verkoop of inruil wordt aangeboden.

Tijd is kostbaar vandaag de dag, tijd die u volgens ons beter kunt gebruiken om van uw caravan te genieten i.p.v. bezig te zijn met de schade van uw caravan en alle rompslomp er omheen. Wij zijn u graag van dienst!!

In geval er niet wordt overgegaan tot herstel zullen expertise kosten in rekening worden gebracht (€ 150,- excl. btw)

Direct stallingsplaats reserveren

Direct uw voertuig stallen? Klik op onderstaande knop en reserveer uw plaats.

Reserveer direct een stallingsplaats

Ophalen

Wilt u uw voertuig ophalen? Klik op onderstaande knop.

naar ophaalaanvraag