TOEGANGSCONTROLESYSTEEM

24/7 BEWAAKT

Voor het ophalen en terugbrengen van het gestalde object werken we met een toegangscontrole systeem. Middels dit veiligheidssysteem is het mogelijk om 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik te maken van het beveiligde buiten terrein. Voor elke stallingsklant met een doorlopend jaarcontact wordt een persoonlijke toegangstag verstrekt. Deze toegangstag is strikt persoonlijk en staat op naam geregistreerd. Alleen tijdelijke stallingklanten zijn uitgesloten van dit systeem.

Uiteraard zijn wij zelf ook vaak aanwezig bij de stalling maar net geen 24 uur per dag of 7 dagen per week. Wil u ons spreken of komt u voor het eerst iets brengen dan verwijzen wij u graag naar onze openingstijden, dan is er altijd iemand aanwezig om u te woord te staan.

Wij raden u aan de toegangstag te bewaren bij uw sleutels zodat u deze altijd bij u heeft als u naar de stalling gaat. U moet ervan uitgaan dat u deze toegangstag altijd nodig heeft bij zowel het ophalen als terug brengen van uw object ongeacht het tijdstip.

Hoe werkt het
Het grote blauwe toegangshek direct aan de weg staat op vastgestelde tijden open. Deze staat open van 07:00 uur t/m 22:00 uur. Zodra u het terrein op gaat ziet u een tweede klein blauw toegangshek naast de stallingloods. Voor het hek staat een blauwe paal met tag lezer. Als u hier uw persoonlijke toegangstag voor houd loopt het hek automatisch openen sluit het ook weer automatisch. U kunt dan over een pad van 5,50 meter breedte naar achteren rijden om vervolgens op het grote beveiligde parkeerterrein achter terecht te komen. Uw gestalde object zal hier voor u klaar staan om te worden opgehaald en hier kunt u ook uw object terug zetten. Graag netjes in de parkeervakken A.U.B.
Objecten die niet binnen 24 uur worden opgehaald zullen weer binnen gezet worden.

Ophalen
Aangezien er ook vroeg en op zondag opgehaald kan worden is het belangrijk dat de regel twee werkdagen voor het ophalen het ons te melden strikt nageleefd wordt, zodat wij uw gestalde object tijdig voor u klaar kunnen zetten. Graag horen wij dit via de website op het ophaalformulier.

Terug brengen
Voor het terugbrengen hoeft u geen afspraak te maken, u kunt dit ten aller tijden doen zonder afspraak.

Werkplaats opdracht
Bij het verlaten van het terrein treft u bij één van de taglezers ook de sleutelbuis aan en een kastje met servicekaarten. Indien u voor ons een werkplaatsopdracht heeft kunt u dat hier kenbaar maken en kunt u uw sleutels in de sleutelbuis deponeren. Het grote blauwe toegangshek is wel is waar gesloten tussen 22:00 uur en 07:00 uur maar ook deze kunt u eventueel openen met uw toegangstag. Omdat het grote toegangshek op vast gestelde tijden open staat is het de bedoeling dat dit eerste parkeer terrein niet gebruikt zal worden als parkeerplaats maar uitsluitend het grote parkeerterrein achter. Dit om de veiligheid van uw gestalde object te optimaliseren. Iedere persoonlijke toegangstag is voorzien van een unieke code die wij aan de namen van de stallingsklanten gekoppeld hebben. Middels het veiligheidssysteem staat iedere opening van het toegangshek geregistreerd en kunnen wij simpelweg, met één muisklik, de camerabeelden van de vijf camera’s bij iedere opening bekijken mocht dit nodig zijn. Uiteraard registreren deze vijf camera’s alle activiteiten 24 uur per dag en 7 dagen per week op de buiten terreinen. De toegangstags blijven eigendom van Aalsmeer stalling, voor gebruik ervan berekenen wij een borg van € 37,50 per verstrekte toegangstag.
Na 5 jaar is de toegangstag afgeschreven en vervalt de borg.

Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend, eventuele wijzigingen aan het systeem kunnen worden doorgevoerd mocht dit nodig zijn.

Direct stallingsplaats reserveren

Direct uw voertuig stallen? Klik op onderstaande knop en reserveer uw plaats.

Reserveer direct een stallingsplaats

Ophalen

Wilt u uw voertuig ophalen? Klik op onderstaande knop.

naar ophaalaanvraag