ONDERHOUDSBEURT

ONDERHOUDSBEURT CARAVAN

Bent u op zoek naar een gecertificeerd Bovag of Bovag onderhoudsbedrijf voor een onderhoudsbeurt aan uw caravan, centraal gelegen voor de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres.

Maar ook voor de omgeving Den Haag, Leiden, Alphen aan den Rijn en Utrecht is onze werkplaats prima te bereiken.

De Bovag of Bovag Onderhoudsbeurt voor caravan is een begrip in de kampeerbranche. Wie zijn caravan of vouwwagen eens per twee jaar voor een onderhoudsbeurt bij een kampeerbedrijf brengt dat is aangesloten bij Bovag of Bovag, weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat.

Bij de Bovag of Bovag Onderhoudsbeurt caravan wordt uw kampeermiddel door speciaal opgeleide keurmeesters nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Eventuele reparaties hoger dan € 100,- worden altijd in overleg met u uitgevoerd. Bovendien krijgt u ook nog drie maanden reparatiegarantie, zodat u weet waar u aan toe bent.

De tweejaarlijkse onderhoudsbeurt caravan bestaat uit het onderhouden, controleren en schoonmaken van 70 punten:

– Het chassis: o.a. banden, veersystemen, bevestiging, remmen, stabilisators.
– De opbouw: o.a. ramen, luiken, toilet, watersystemen, zijreflectoren, bevestiging
– Gas/elektra: o.a. gasstel, slangen, kachel, accu, stopcontacten aarding, verlichting.
– Vocht: er wordt een algemene vochtmeting uitgevoerd.

Als de caravan of vouwwagen de onderhoudsbeurt heeft gehad en door de keurmeester in orde bevonden, krijgt de caravan een genummerde Bovag of Bovag onderhoudssticker, deze is onderdeel van de onderhoudsbeurt en hoort bij het bijbehorende onderhoudsrapport.

Het nummer van de sticker moet op het rapport worden vermeld.

Tevens ontvangt u bij de onderhoudbeurt het remmentestrapport van de remmentestbank, hier kunt u ook het gewicht van de caravan op terug vinden.

Wat is niet verzekerd?
Schade als gevolg van onvoldoende onderhoud en / of onvoldoende zorg. Van onvoldoende onderhoud is onder meer sprake indien het onderstel, de opbouw, de gas en elektrische instalaties niet deugdelijk zijn onderhouden. Deze uitsluiting is niet van toepassing indien u aantoont dat de caravan niet langer dan twee jaar geleden een onderhoudbeurt heeft gehad. Van onvoldoende onderhoud is in ieder geval sprake bij schade door uitdroging en / of verwering. Schade door slijtage voortvloeiend uit het niet vervangen van het aan slijtage onderhevige deel indien dit aan u is te verwijten.

“Onderhoud is echt nodig en bij regelmaat kosten besparend!”

Regelmatig onderhoud is absoluut kosten besparend. Vaak wordt er te lang met versleten en/of loszittende onderdelen doorgereden waardoor er alleen maar meer delen kapot zullen gaan, met als resultaat hogere kosten. Allemaal redenen genoeg om uw caravan of vouwwagen netjes te laten te onderhouden.

We willen toch allemaal zorgeloos onze vakantie beginnen!!

Wij zijn 365 dagen per jaar met ons vak bezig. Eén telefoontje of e-mailtje kan genoeg zijn om met een probleemloze caravan op vakantie te gaan.

vul nu uw werkplaatsopdracht in

Direct stallingsplaats reserveren

Direct uw voertuig stallen? Klik op onderstaande knop en reserveer uw plaats.

Reserveer direct een stallingsplaats

Ophalen

Wilt u uw voertuig ophalen? Klik op onderstaande knop.

naar ophaalaanvraag