Let op: Voorlopig zijn de plaatsen vol

VEILIG & VERZORGD

Camperstalling

Bent u op zoek naar een goede camperstalling in de buurt van Aalsmeer, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Onze camperstalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen met een goede vloer en klimaatbeheersing. Buiten de camperstalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.

lees meer over onze camperstalling

LUXE CAMPERSTALLING

U camper wordt indien u dit aangeeft kosteloos voor u gewassen. 6 wasbeurten per jaar zijn inbegrepen bij uw stallingscontract.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid voor het jaarlijkse Apk keuren en of het nodige motor onderhoud. De kosten voor de luxe camperstalling bedragen € 60,- incl. btw per maand voor kleine campers type bestelbus ( max 4,5 mtr ). De kosten voor campers groter dan type bestelbus € 87,- incl. btw per maand tot maximum 8 mtr. lengte. Voor campers langer dan 8 mtr is de prijs op aanvraag.

Uw camper wordt door ons in de overdekte, bewaakte camperstalling geplaatst en er ook weer uitgehaald als u de camper komt ophalen. Tijdens deze periode hebben wij de accupolen losgekoppeld, dit in verband met de brandpreventie. Tijdens de stalling zorgen wij ervoor dat uw accu in conditie blijft. U kunt uw auto kosteloos bij ons achterlaten als u uw camper komt ophalen. Voor het ophalen en terug brengen bieden wij u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot ons beveiligde buitenterrein middels persoonlijke toegangs tac. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de banden op de juiste spanning staan en dat de accu opgeladen is.

Direct stallingsplaats reserveren

Direct uw voertuig stallen? Klik op onderstaande knop en reserveer uw plaats.

Reserveer direct een stallingsplaats

Ophalen

Wilt u uw voertuig ophalen? Klik op onderstaande knop.

naar ophaalaanvraag