VEILIG & VERZORGD

Vouwwagenstalling

Bent u op zoek naar een goede vouwwagenstalling in de buurt van Aalsmeer, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Onze vouwwagenstalling  bevindt zich in mooie moderne loodsen met een goede vloer en klimaatbeheersing. Buiten de vouwwagenstalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van uw vouwwagen. U kunt bij ons terecht voor de tweejaarlijkse onderhoudsbeurt het monteren van accessoires en schadeafhandeling. Kortom, het hele totaalpakket kunt u bij ons vinden!

lees meer over onze vouwwagenstalling

VOUWWAGENSTALLING

Het ophalen dient u minimaal 2 werkdagen van te voren op te geven. Dit kunt u het beste doen via het veldje ophalen op onze website, maar u kan natuurlijk ook gewoon even mailen of bellen.

Het terug brengen naar de stalling, kunt u binnen de openingstijden doen zonder afspraak. U dient gasflessen te verwijderen en accu’s los te koppelen als de caravan weer naar de stalling komt.

U kunt onbeperkt de vouwwagen ophalen en terugbrengen.

Wij zorgen er altijd voor dat uw banden op de juiste spanning staan en uw vouwwagen is afgespoeld met regen water (in regenwater zit geen kalk).

U krijgt uw vouwwagen dus net zo schoon en verzorgt mee als dat u hem heeft afgeleverd!

Onbezorgd vakantieplezier?
In onze werkplaats kunt u o.a. terecht voor de tweejaarlijkse Bovag caravan en vouwwagen onderhoudsbeurt, diverse keuringen en het monteren van luxe voorzieningen. De tweejaarlijkse onderhoudsbeurt is in principe niet verplicht, echter staat er in de meeste verzekeringspolissen vermeld dat u uw caravan eens in de twee jaar dient te laten onderhouden bij een erkend bedrijf, en er in geval van schade dat te wijten is aan achterstallig onderhoud, er niet word uitgekeerd.

Wel zo verstandig om uw caravan of vouwwagen netjes te laten onderhouden.

Het beste kunt u ons de opdracht voor de onderhoudsbeurt opgeven als u de caravan voor de laatste keer van het jaar terug brengt naar de caravanstalling. Wij zullen u dan vragen wanneer de caravan uiterlijk klaar moet zijn voor het volgende vakantie seizoen. Aan de hand van die informatie maken wij een planning. Caravans die vroeg weg gaan doen we vroeg, en die laat weg gaan wat later. Het kan dus voorkomen dat u na uw vakantie in augustus en beurtje afspreekt voor het volgende jaar in augustus, geen probleem wij houden dit allemaal netjes voor u bij in de computer.

U kunt ook hier uw werkplaats opdracht invullen.

Natuurlijk bent u vrij om uw caravan te laten onderhouden waar u dit wenst. Het is niet vanzelf sprekend dat als u uw caravan bij ons in de stalling staat, dat u ook uw caravan door ons moet laten onderhouden, echter delen wij de mening: Wie ons wat gunt, gunnen wij ook wat! En zal dan ook in uw voordeel werken!

Fulltime zijn wij bezig met ons vak waarin service en professionaliteit voorop staat.

Direct stallingsplaats reserveren

Direct uw voertuig stallen? Klik op onderstaande knop en reserveer uw plaats.

Reserveer direct een stallingsplaats

Ophalen

Wilt u uw voertuig ophalen? Klik op onderstaande knop.

naar ophaalaanvraag