MODERN EN VEILIG VERZORGD

Autostalling

Bent u op zoek naar een goede autostalling in de buurt van Aalsmeer, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Onze autostalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen met een goede vloer en klimaatbeheersing. Buiten de autostalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.

lees meer over onze autostalling

AUTOSTALLING

Wij kunnen u twee stallingsmogelijkheden aanbieden in onze autostalling.

Langparkeren
Uw auto wordt door ons in de overdekte, bewaakte autostalling geplaatst en er ook weer uitgehaald als u de auto komt ophalen. Tijdens deze periode hebben wij uw accupolen losgekoppeld, Dit in verband met de brandpreventie.

U kunt de auto slechts 1x ophalen aan het eind van de stallingsperiode, tussentijds ophalen is niet mogelijk. Bij het ophalen zorgen wij ervoor dat de banden op de juiste spanning staan.

De kosten voor langparkeren bedragen 45,- incl. btw per maand.

Serviceparkeren
Uw auto wordt door ons in de overdekte, bewaakte autostalling geplaatst en er ook weer uitgehaald als u de auto komt ophalen. Tijdens deze periode hebben wij de accupolen losgekoppeld, dit in verband met de brandpreventie. U kunt de auto kosteloos een onbeperkt aantal keren ophalen. U dient dit wel tenminste 1 werkdag voor het ophalen aan ons door te geven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de banden op de juiste spanning staan en dat de accu opgeladen is.

Tijdens langere periodes staat uw accu in de accuservice = druppel lader.

De auto wordt indien u dit aangeeft kosteloos voor u gewassen. Tevens is er een mogelijkheid dat u van ons een sleutel van het toegangshek krijgt, zodat u ook buiten onze openingstijden de auto terug kunt brengen op ons parkeerterrein. Hier kunt u ook tijdens gebruik een eventuele tweede auto achterlaten. De kosten voor serviceparkeren bedragen 65,- incl. btw per maand.

Voor langparkeren en serviceparkeren is een stallingsperiode van minimaal 1 maand van toepassing. Sleutelen aan de auto is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan. Het parkeren van de auto’s in de autostalling gebeurt uitsluitend door ons.

Om de conditie van de accu in orde te houden hebben wij ook een accu onderhoud/oplaad service. Indien nodig kunnen wij ook een nieuwe accu voor u leveren en monteren. Ook hebben wij een autoambulance in de verhuur. Deze kunt u vanaf een halve dag al bij ons huren.

Een apk keuring en/of onderhoud behoord ook tot de mogelijkheden. Hiervoor dienen wij wel in het bezit te zijn van de juiste kenteken papieren.

Uiteraard stallen wij niet alleen auto’s maar kunt u ook met uw caravan, aanhangwagen, boot op trailer en bagagewagen bij ons terecht.

Wij stallen geen hybride of elektrische auto’s.

Direct stallingsplaats reserveren

Direct uw voertuig stallen? Klik op onderstaande knop en reserveer uw plaats.

Reserveer direct een stallingsplaats

Ophalen

Wilt u uw voertuig ophalen? Klik op onderstaande knop.

naar ophaalaanvraag