Caravanstalling - Aalsmeer Stalling Vouwwagenstalling - Aalsmeer Stalling

Autostalling

Autostalling

Bent u op zoek naar een goede autostallingstalling in de buurt van Aalsmeer, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Onze autostalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen met een goede vloer en klimaatbeheersing. Buiten de autostalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht. Wij kunnen u twee stallingsmogelijkheden aanbieden in onze autostalling:

Langparkeren:

Uw auto wordt door ons in de overdekte, bewaakte autostalling geplaatst en er ook weer uitgehaald als u de auto komt ophalen. Tijdens deze periode hebben wij uw accupolen losgekoppeld, dit in verband met de brandpreventie. U kunt de auto slechts 1x ophalen aan het eind van de stallingperiode, tussentijds ophalen is niet mogelijk. Bij het ophalen zorgen wij ervoor dat de banden op de juiste spanning staan.

Serviceparkeren: Uw auto wordt door ons in de overdekte, bewaakte autostalling geplaatst en er ook weer uitgehaald als u de auto komt ophalen. Tijdens deze periode hebben wij de accupolen losgekoppeld, dit in verband met de brandpreventie. U kunt de auto kosteloos een onbeperkt aantal keren ophalen. U dient dit wel tenminste 1 werkdag voor het ophalen aan ons door te geven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de banden op de juiste spanning staan en dat de accu opgeladen is. Tijdens langere periodes staat uw accu in de accuservice = druppellader De auto wordt indien u dit aangeeft kosteloos voor u gewassen. Tevens is er een mogelijkheid dat u van ons een sleutel van het toegangshek krijgt, zodat u ook buiten onze openingstijden de auto terug kunt brengen op ons parkeerterrein. Hier kunt u ook tijdens gebruik een eventuele tweede auto achterlaten.

Voor langparkeren en serviceparkeren is een stallingperiode van minimaal 1 maand van toepassing

Sleutelen aan de auto is uit veilgheidsoverwegingen niet toegestaan. Het parkeren van de auto's in de autostalling gebeurt uitsluitend door ons.

Om de conditie van de accu in orde te houden hebben wij ook een accu onderhoud/oplaad service. Indien nodig kunnen wij ook een nieuwe accu voor u leveren en monteren.

Ook hebben wij een autoambulance in de verhuur. Deze kunt u vanaf een halve dag al bij ons huren.

Een apk keuring en/of onderhoud behoord ook tot de mogelijkheden. Hiervoor dienen wij wel in het bezit te zijn van de juiste kenteken papieren.

Uiteraard stallen wij niet alleen auto's maar kunt u ook met uw caravan, aanhangwagen, boot op trailer en bagagewagen bij ons terecht.

Aalsmeer Stalling

Bent u op zoek naar een goede stalling, centraal gelegen voor de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Maar ook voor de omgeving Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn is onze stalling prima te bereiken.

Onze stalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen en heeft een betonnen vloer en klimaatbeheersing. Buiten de stalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.

U kunt bij ons terecht voor o.a. overdekte caravanstalling, winterstalling - botenstalling, vouwwagenstalling, autostalling, camperstalling, etc. Meer informatieWij zijn aangesloten bij topstallingen.nl. Alleen de beste stallingen van Nederland voldoen aan de strenge toelatingscriteria van topstallingen. H├ęt bewijs dat u met een topstalling te maken heeft!Tevens zijn wij aangesloten bij de Bovag. Het Bovag keurmerk staat garant voor hoge kwaliteit en garantie!