Reserveren stalling

U kunt dit formulier invullen als u een reservering wil maken voor een stallingsplaats. Hier zijn geen kosten aan verbonden en uw stalling periode gaat pas in op het moment dat het object voor de eerste keer in de stalling wordt aangeboden.
Naam
Straatnaam & huisnr:
Postcode & woonplaats:
Telefoonnummer:
Email:
Stalobject:
Merk:
Type:
Kenteken object:
Lengte / breedte (m) :
Voorlopige afleverdatum:
Aflevertijd:
Soort stalling :
Opmerkingen:
Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Aalsmeer Stalling

Bent u op zoek naar een goede stalling, centraal gelegen voor de regio Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Maar ook voor de omgeving Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn is onze stalling prima te bereiken.

Onze stalling bevindt zich in mooie moderne en beveiligde loodsen en heeft een betonnen vloer en klimaatbeheersing. Buiten de stalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht.

U kunt bij ons terecht voor o.a. overdekte caravanstalling, winterstalling - botenstalling, vouwwagenstalling, autostalling, camperstalling, etc. Meer informatieWij zijn aangesloten bij topstallingen.nl. Alleen de beste stallingen van Nederland voldoen aan de strenge toelatingscriteria van topstallingen. Hét bewijs dat u met een topstalling te maken heeft!Tevens zijn wij aangesloten bij de Bovag. Het Bovag keurmerk staat garant voor hoge kwaliteit en garantie!