LEIDEN

CARAVANSTALLING LEIDEN

Bent u op zoek naar een goede caravanstalling in de buurt van Leiden, dan bent u bij Aalsmeer stalling aan het juiste adres. Caravanstalling Aalsmeer is vanuit Leiden goed bereikbaar via de A4 en N201.

Onze caravanstalling bevindt zich in mooie moderne loodsen met een goede vloer en klimaatbeheersing. Buiten de caravanstalling hebben we een groot beveiligd parkeerterrein met toegangshek en permanent camera toezicht. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van uw caravan. U kunt bij ons terecht voor de tweejaarlijkse onderhoudsbeurt, waxen /wassen, het monteren van accessoires en schadeafhandeling. Kortom, het hele totaalpakket kunt u bij ons vinden!

Als u de caravan uit de caravanstalling op wilt halen dient u dit twee dagen van te voren aan te geven. Dit kan via de website, maar u kunt hiervoor ook bellen of mailen. Uw caravan staat voor u klaar op de tijd dat u wenst. We kunnen in overleg zelfs uw caravan naar de camping brengen. Bij onze caravanstalling kunt u onbeperkt de caravan ophalen en terugbrengen. We zorgen ervoor dat de banden de juiste spanning hebben en dat de caravan schoon is.

Aalsmeer stalling is al jaren een betrouwbaar adres voor caravanstalling en het onderhoud van uw caravan in de omgeving Leiden.

Direct stallingsplaats reserveren

Direct uw voertuig stallen? Klik op onderstaande knop en reserveer uw plaats.

Reserveer direct een stallingsplaats

Ophalen

Wilt u uw voertuig ophalen? Klik op onderstaande knop.

naar ophaalaanvraag